Kdo by se netěšil na léto? Toto roční období je pro mnohé z nás symbolem dovolené.

K letní dovolené neodmyslitelně patří nejen slunce, pohoda a klid, ale také neoblíbená činnost – balení na ni samotnou. Na seznamu věcí, bez kterých se neobejdeme, nesmí chybět plavky, opalovací krém, letní oblečení a mnohé další maličkosti.

Ať už trávíte svou dovolenou v kempu nebo na pláži u moře, určitě byste si neměli zapomenout přibalit plážovou osušku.

V naší široké nabídce si jistě vyberete tu pravou. Nabízíme kvalitní plážové osušky vyrobené z bavlněného froté materiálu nebo bavlny v mnoha různých barevných provedeních a vzorech. Všechny osušky mají výborné absorpční schopnosti. Lze je využít jako ručník, ale také jako deku na opalování.

Dalším skvělým doplňkem jsou naše kempingové deky. Jsou velmi skladné a po složení se snadno promění v tašku, kterou si můžete vzít s sebou kamkoliv. Kempingové deky můžete využít při samotném kempování, při pořádání pikniků, ale také se skvěle osvědčí na pláži.

Naše deky se pyšní moderními barvami a vzory. Spodní vrstva je navíc vybavena nepromokavou vrstvou, která zvyšuje jejich odolnost a praktičnost.

 

Pokud jste se přeci jen rozhodli zůstat letos doma a relaxovat u bazénu, rádi bychom vám doporučili protiskluzový Aquamat. Tato pěnová podložka vám poskytne bezpečný přístup k bazénu, a navíc je velmi hygienická a snadno udržovatelná.

 Můžete si vybrat z široké škály vzorů a nepřeberného množství barev. Aquamaty nabízíme ve formě metráže, což vám umožní zvolit si délku podložky podle vašich představ.

 

 

Pevně doufáme, že s našimi výrobky bude vaše dovolená ještě vydařenější.