Za pár dnů nás čeká svátek všech zamilovaných. Pokud s partnerem tento svátek slavíte a nemůžete vymyslet originální, valentýnský dárek, přinášíme vám pár super nápadů. Třeba na ručně šitý polštář ve tvaru srdce nebo hřejivou deku se srdíčky ♥.

 

 

 

 

 

Vlastnoručně vyrobené dárečky bývají ty nejoblíbenější. A jsou-li praktické, udělají radost ještě víc. A polštář ve tvaru srdce patří určitě do obou skupin. Pokud nejste žádný mistr v šití, vůbec se nemusíte bát. Je to úplně jednoduché :-). Na polštářek budete potřebovat:

  • saténovou červenou látku (dle velikosti polštářku, na malý polštářek stačí 1 metr),
  • duté vlákno jako výplň,
  • jehlu,
  • niť (ideálně v barvě látky),
  • nůžky na stříhání,
  • špendlíky na přišpendlení látky,
  • krejčovskou křídu nebo tužku.

Látku přeložte napůl lesklou stranu dovnitř a nakreslete křídou srdce. Klidně už teď si přišpendlete dva kusy látky k sobě, aby se vám látka dobře stříhala. Obě srdce k sobě přišijte, ale pozor, ne úplně! Cca 10 cm si ponechte nesešitých.

Skrz tento otvor přetočte povláček lesklou stranou ven a vložte do něj duté vlákno. Pak teprve zašijte. Dejte si pozor, aby švy nebyly moc viditelné :-). A je to!

Polštář srdce návod

Hřejivé povlečení se srdíčky

Dárečkem pro partnera můžete potěšit i sebe. Povlečení Srdce z příjemné měkčené bavlny bude skvělým společníkem při romantických večerech. Díky vysoké jakosti a hladké bavlně se látka svou kvalitou přibližuje bavlněnému saténu. Navíc povlečení se srdíčky je z každé strany jiné! Záleží tedy jen na vás, kterou barvou si ustelete :-).

Romantická deka na zahřátí

Svou lásku můžete také překvapit jemňoučkou dekou se srdíčky. Vybírat můžete hned ze tří barev – červená, růžová, bílá. Všechny mají plastický potisk srdce a jsou vyrobey z příjemného, hebkého mikroflanelu. Ideální na zachumlání s partnerem k filmu ;-).

K dekám nabízíme i povlaky na polštářky ze stejné látky. Snadno tak vykouzlíte krásný dárkový set.

Deka se srdíčkama, povlečení Srdce, polštářky

Všem vám přejeme krásného Valentýna plného lásky a romantiky ♥. Váš Olzatex.