Vystřihování sněhových vloček zažil ve svém mládí snad každý z nás. Stačí chytře poskládat papír, udělat pár střihů a vánoční papírová ozdoba je na světě. Troufnete si s námi ale na další level, na 3D sněhovou vločku z papíru? Nebojte, není to tak těžké, jak se zdá. S videonávodem to půjde raz dva. Tak hurá pro papír, nůžky, lepidlo a jdeme na to!

 

Nebojte se barev!

Že sníh je bílý? Ano, je, ale to neznamená, že si nemůžete udělat barevnou papírovou vločku! :-) Odvažte se a popusťte uzdu své fantazii.

Velkolepá elegance nejen do okna

6 bílých A4 papírů, průhledná lepící páska, koník, nůžky. Nic víc k vytvoření této elegantní vločky z papíru nepotřebujete. Celkem rychlovka, že ano?

Nadýchaná vločka, kterou zvládnou i děti

I z tradiční 2D vločky, kterou se učí děti stříhat ve škole a v družině, můžete vytvořit nadýchanou sněhovou vločku na stromeček nebo za okno.

Sněhová vločka pro zručné ručičky

Připadaly vám předchozí návody příliš jednoduché a klidně si troufnete na něco složitějšího? Klidně můžete! Tento návod vyžaduje trochu více měření, stříhání a lepení, ale výsledek stojí za to!

Všechny 3D sněhové vločky můžete pověsit na záclony, na lustr nebo na vánoční stromeček. Kreativitě se meze nekladou. A pokud milujete Vánoce a vánoční motivy, nebojte se do okna pověsit vánoční záclonu a na stůl položit vánoční ubrus se sněhovými vločkami. Vše tak budete mít sladěné do sebemenšího detailu.