Praktičnost a využití v různých koutech vaší domácnosti? Bavlněná plachta tyto dvě podmínky určitě splňuje. Nejde jen o klasické prostěradlo, kterým přehodíte postel a dál už s ním vesměs dělat nic nemůžete. Plachta má mnohostranné využití. A přesně pro jeho užitečnost jsme se rozhodli jej zařadit do naší nabídky.

 

 

Využití plachty

Možná, že tyto plachty už znáte z různých wellness středisek a salónu, aniž byste o tom věděli. Tyto příjemné bavlněné plachty jsou používané na lůžkách, pro zábaly po masážích či návštěvě sauny, a také v kosmetických salónech. Většina lepších hotelů, které se pyšní vyšším počtem hvězdiček má tyto prostěradla za standart, a můžete je tam nalézt běžně.

Své uplatnění najdou také při šití a vytváření jednoduchých kostýmů. Takovou bílou paní, ducha nebo Ceasara s vavřínovým věncem na hlavě můžete vytvořit během chvíle i bez manuální zručnosti. Z plachty můžete rovněž vytvořit velice zajímavý povlak na polštář, nebo nastříhat na menší části a využít jako hadřík na čištění oken (máme ověřeno a je to opravdu učiněný zázrak).

Pokud se chystáte k vodě nebo k moři a nemáte deku, vůbec nevadí. Bavlněné plachty jsou vhodné také k tomuto účelu. Můžete na nich pořádat pikniky, číst si knihu nebo se jen opalovat, kreativitě se meze nekladou. Bavlněná prostěradla vás také můžou schovat před neúprosným sluncem. Přikrýt s nimi nemusíte jen sebe, ale také například nábytek, který tak bude chráněn před prachem.

Technické parametry bavlněných plachet

Gramáž: 130 g/m2
Složení: 100% bavlna
Praní:

  • bílé na 90°C
  • barevné na 60°C

Nažhavte peněženky!

Říkáte si, kde a kdy toto skvělé prostěradlo pořídíte? No přeci u nás, na Olzatexu! Připravili jsme pro vás nabídku klasických bavlněných plachet, a to hned v několika barevných provedeních. Můžete tedy vybírat plachty v klasické bílé, oranžové, tělové, zelenkavé, meruňkové a světle modré. Tak připravte peněženky, plachty alá prostěradla v rozměrech 140 x 240 cm jsou tady a za skvělých 240 Kč! Zakoupit je můžete tady.