Občas se nás ptáte, zda lze k povlečení ušít polštářky navíc. Bohužel, většinou to nejde, ale nesmutněte, máme pro vás řešení!

Malé, střední i velké. Existuje tolik velikostí polštářků, které mohou zkrášlit vaši ložnici. Ať už je chcete na spaní nebo jen jako dekoraci, připravili jsme pro vás několik tipů, jak sladit celou ložnici a vytvořit tak skvělé hnízdečko lásky a odpočinku.

Tipujeme, že záliba v mnoha polštářcích a zaskládané posteli je tady už několik staletí a zřejmě se s námi ještě nějakou chvíli potáhne. Pokud si postel nestelete, možná si říkáte, proč zbytečně nakupovat další polštáře a aranžovat je každý den na posteli. Ale právě to je na tom tak krásné! Ustlaná postel doplněná stylovým přehozem a polštářky v podobných odstínech. Pastva pro oči.

Jaké polštářky?

Polštářky ve stejném designu jako je povlečení najdeme jen málokdy. Většinou výrobce nabízí jen jeden velký, případně malý povlak na polštář a tím to hasne. Jak tedy docílit toho, aby vaše postel byla dokonalá ráno i večer?

Máte-li vzorované povlečení či přehoz, budou vám bohatě stačit jednobarevné povlaky. V našem e-shopu nabízíme povlaky na polštáře a polštářky Jersey i froté vhodné ke sladění s prostěradlem. Vybírat můžete z několika velikostí, konkrétně z:

  • 40x40 cm
  • 40x60 cm
  • 50x50 cm
  • 50x70 cm
  • 70x90 cm

Na výběr máte také několik barev, například bílá, béžová, černá, šedá, fialová, modrá, žlutá, oranžová, červená… jednoduše všechny teplé i studené barvy, co znáte. U nás si můžete koupit tolik polštářků, kolik jen budete chtít.

Povlak na polštář

Na co si dát pozor?

Při výběru si dávejte pozor, aby celý vzhled ložnice v konečné fázi nepůsobil přeplácaně. Pokud není ve vaší ložnici žádný dominantní prvek a celá místnost je nesena v něžných a světlých odstínech, můžete popustit uzdu své fantazii a vyzkoušet například výrazné červené nebo dokonce černé povlaky. Naopak to platí také. Tmavou místnost můžete opticky zvětšit a projasnit světlými doplňky.  

Polštářky na postelPolštářky na postel

Pokud hledáte polštářky v různých velikostech, které budou ladit s povlečením, prostěradlem nebo přehozem na postel, můžete nakouknout do naší nabídky, určitě si vyberete. Kromě jednoduchých jersey a froté povlaků na polštář nabízíme také designové povlaky s velice zajímavými a stylovými vzory. Vybírat můžete zde.