V naší nabídce máme pár kousků, které vyčnívají mezi ostatními, ať už designem, materiálem, způsobem výroby nebo cenou.

Pokud hledáte novou záclonu, která bude chloubou celé domácnosti, nechte se inspirovat našimi záclonkami. Třeba najdete přesně tu, kterou hledáte.

 

 

Floristické záclony

 I takové máme v nabídce! Jedny z našich nejoblíbenějších stálic jsou záclony Levandule. Záclonu Levandule zdobí oblíbený Provence styl s motivem levandulí. 

 Jedná se o moderní záclony vhodné do kuchyně, obývacího pokoje i ložnice.

  Květinová Alenka

Moderní záclony s vlnkami

Velkým hitem jsou také záclony s designem vlnek. Hodí se do retro interiéru i do moderních domácností. A pokud vypadají někde opravdu bombasticky, jsou to balkóny! Záclony na balkónová okna Paradisa a Tina nabízíme až do výšky 250 cm.

Luxusní záclona metráž

Záclona Tina

Na prosvětlení místnosti jedině Elen

Záclona Elen patří mezi záclony s jednoduchým ale přesto velmi stylovým designem. Na dolním okraji se nachází čtyři pruhy různé šířky. Záclonka je jinak průhledná a je tedy ideální do místností, kde je potřeba přinést světlo. Díky elegantní borduře ji můžete zavěsit do kuchyně, dětského pokoje, pracovny i obývacího pokoje. Všude bude vypadat úžasně.

Moderní záclona s pruhy

Vitrážové záclonky nejen do kuchyně

I ve vitrážových záclonách máme hned několik oblíbenců. Jednou z nich je metrážová záclona s výšivkou květinek Floria. Jde o krásnou vyšívanou záclonu ve stylu provence, která oživí všechny pokoje. Pokud si na tomto stylu zakládáte, nemusíte se bát pověsit vitrážovou záclonku i jinam než do kuchyně. Velmi oblíbená je také vitrážová záclona Běla.

Vitrážová záclona s výšivkouVitrážová záclona

Doufáme, že jsme vás inspirovali a pomohli vám s výběrem té nejlepší záclonky do vaší domácnosti. Budete-li mít o nějakou zájem, klidně si ji přijďte prohlédnout do jedné z našich prodejen. A pokud to máte daleko, rádi vám zašleme malý vzoreček :-).