Už jste nás byli navštívit a prohlédnout si naše zboží osobně? Pokud ještě ne, tak vás srdečně vítáme do jedné z našich poboček. Na prodejnách najdete většinu našich produktů v celé své kráse, a rovněž si zde můžete vyzvednout objednávku z e-shopu. A kdeže nás máte hledat?

Ostrava

V Ostravě můžete najít hned dvě naše pobočky, každá v odlišné části města, abyste to k nám neměli příliš daleko.

Bytový textil Lamia

Nenechte se zmást názvem, i zde najdete naše výdejní místo a produkty. Bytový textil Lamia se nachází na ulici Hlavní třída 557/91 v části Ostrava – Poruba. Nejkratší cestou k nám z MHD dojdete z autobusové zastávky Alšovo náměstí, kde má konečnou autobus č. 54, nebo z tramvajové zastávky Hlavní třída.

Otevírací doba:

Po – Pá: 9:00 - 18:00 h

So: 9:00 – 12:00 h

Ne: Zavřeno

Ostrava – Hrabůvka

Prodejnu bytového textilu Olzatex naleznete na zrekonstruovaném náměstí Jih (bývalý „Železňák“) jako součást prodejny s nábytkem Moden, která má dlouholetou tradici.

Prodejna je přestěhovaná z OC Futura. Naše nová adresa je Horní 1492/55 v části Ostrava - Hrabůvka.

Dostanete se k nám autobusem, tramvají (zastávka Náměstí Ostrava-Jih i Hrabůvka Poliklinika), nebo můžete zaparkovat na blízkém bezplatném parkovišti. Na prodejně si můžete prohlédnout většinu našeho zboží - teflonové ubrusy, luxusní saténové povlečení, záclony a další atraktivní výrobky..

Otevírací doba:

Po – Pá: 9:00 – 18:00

So: 9:00 – 12:00

Ne: Zavřeno

Bohumín

Pokud máte Ostravu z ruky a bydlíte kousek od hranic s Polskem, můžete zavítat do naší bohumínské pobočky.

Bytový textil Olzatex

Bytový textil Olzatex Bohumín se nachází na ulici 9. května 134 v oblasti Nový Bohumín, kousek od vlakové a autobusové stanice Bohumín. Obdobně jako i v našich zbývajících pobočkách si zde můžete nechat zaslat objednávku z e-shopu nebo nás navštívit osobně a prohlédnout si většinu našeho zboží.

Otevírací doba:

Po – Pá: 8:00 - 17:00 h

So: 9:00 – 12:00 h

Ne: Zavřeno

Centrální sklad Třinec

Své zásilky si můžete také vyzvednout na našem centrálním skladu v Třinci na adrese Oldřichovice 791, Třinec. Předem ale upozorňujeme, že se jedná o sklad a výdejní místo, nikoliv klasickou prodejnu.

Pracovní doba:

Po – Pá: 7 – 15 h

Pokud vám tento čas nevyhovuje, můžeme se po telefonu domluvit i na pracovní době po 15 h.