Stejně jako se mění roční období, mění se také naše vaření. 

Horké polévky nahrazují studené saláty a mění se také skladba zeleniny. Čas, který trávíme v kuchyni se také prodlužuje, proto je dobré, když si jej zpříjemníte. Třeba s našimi novinkami.

Při vaření oceníte vy a vaše oblečení zástěru. Vybírat můžete z mnoha vzorů také u chňapek, které jsou navíc opatřeny magnetem. 

Kam omylem dopadne voda, tam hbitě zasáhne savá utěrka. Naše kuchyňské utěrky z kvalitní bavlny patří k základnímu vybavení každé kuchyně. Nejsou jen obzvlášť savé – navíc nepouštějí vlákna a jsou odolné, takže vypadají výborně i po více pracích cyklech. No a andělsky čisté skleničky ocení i vaše návštěva.

Vysoce savé utěrky Antea nebo utěrky z bambusových vláken nebo egyptské bavlny jsou zase dobrou volbou zejména u choulostivých povrchů. S jejich pomocí například dokonale vyleštíte sklenice, které zůstanou bez chloupků, a navíc rychle schnou.

 

 

Útulnost vaší kuchyni a jídelně dodá, kromě domácího jídla na talíři, také stylový textil. Při servírování jídla se váš stůl neobejde bez pěkného prostírání nebo ubrusu. Nechceme vás děsit více, než je nutné, ale vánoční svátky se nezadržitelně blíží. Vybírat můžete proto i sváteční vzory. 

Látkové ubrusy jsou vždy příjemné, působí elegantně a luxusně. Pro případ rozlití pití a znečištění, už dnes nemusíte lamentovat. Některé látky jsou totiž opatřeny teflonovou úpravou, která je snadno omyvatelná a nepohlcuje vodu. Vybírat můžete také bavlněné nebo kanafasové ubrusy. Na stůl můžete rozložit i jednoduchý běhoun.

Pokud nenajdete přesný rozměr, napište nám. Rádi vám vše vyrobíme na míru.

Ať už máte v oblibě pestré barvy nebo raději sázíte na nenápadné přírodní odstíny, v obou případech si u nás vyberete. Zpříjemněte si s naším zbožím vaření i stolování, protože výsledek vašeho snažení je třeba náležitě prezentovat.