Každá nevěsta chce svůj den jedinečný a krásný ve všech směrech. V předsvatebních přípravách se plánují oznámení, složení svatební tabule, zasedací pořádek, téma a barvy svatby a plno dalších drobností, které dotvářejí tu pravou svatební atmosféru. Nezapomeňte však, že i ubrus na svatební stůl je důležitý doplněk a podílí se na celkovém dojmu z tohoto významného dne.


Nahraďte papír teflonem

Mezi velmi populární patří papírové ubrusy. Jsou jednorázové a rychle se jich po svatebním dni zbavíte. Na druhou stranu stále z nich jde vidět, že jsou z papíru a při manipulaci to také ucítíte i na hmat. Pokud chcete mít vše perfektní i po vzhledové stránce, papírové ubrusy na svatební tabuli zřejmě nebudou to pravé pro vás.

Slavnostní svatební tabule v bílé barvě se žlutými doplňky

Velmi krásně naopak vypadají bavlněné ubrusy. Jejich hlavní nevýhodou je však nepraktičnost. Jakmile se zašpiní, musíte se na flek dívat tak dlouho, dokud ubrus nevyměníte a nevyperete. V tomhle vynikají teflonové ubrusy. Jsou voděodolné a pokud se nějaké to pití vylije, snadno škodu během chvilky napravíte. A vuala! Po pití nezbyde ani památky.

\bílá svatební tabule s růžovými a červenými květinami

Politý bílý teflonový ubrus

Volte raději světlejší odstíny

Světlá barva svátečních ubrusů působí veseleji a celý prostor oživí. O to více se hodí do tmavších míst a malých místností. Myslete na to, že stoly zabírají poměrně hodně místa a pokud by byla celá jejich plocha v tmavé barvě, místnost by mohla působit stísněně.

Bílý svatební ubrus

Stálou klasikou ve svatebních ubrusech je bílá. Nemusíte se jí však držet striktně. Existuje plno světlých barviček, od slonové kosti přes smetanovou až po meruňkovou, které vypadají velice luxusně. Vybírat můžete i z několika jemných vzorů a elegantních motivů.

Krémový svatební ubrus s vlnkami

Bílý svatební stůl

Bílý teflonový ubrus se vzorem

Bílý svatební ubrus se zlatou ubrusovou šálou

Tmavé se vzdát nemusíte

Ubrousky, běhouny, organza i dekorační květiny na stole... máte spoustu možností, kam lze zakomponovat tmavší barvu.

Hnědé svatební dekorace

Květovaná ubrusová šála

Svatební tabule na venkovní svatbě

Gastro teflonový ubrus se vzorem v červené barvě

Nechte si ubrusy ušít na míru

V případě, že zařízení, kde plánujete svatbu, nenabízí ubrus, jaký si představujete, ušijeme vám ho na míru. Prohlédněte si naši nabídku ubrusů. Třeba najdete přesně to, co hledáte. Stačí si vybrat látku a poslat nám rozměr stolů. O vše ostatní se postaráme. Než se nadějete, budete mít ubrusy přesně podle svých představ.

A co s nimi po svatbě? Dál používejte, přešijte na menší, darujte potřebným nebo prodejte jiné nevěstě, ať mohou ubrusy dělat radost dalším :-).