Představte si to nejpříjemnější povlečení, ve kterém jste spali a teď si představte, že existuje ještě příjemnější!

Zázrak jménem renforcé bavlna je špičkou v bavlněném textilu. Během spaní si budete připadat jako by vás hladila andělská křídla a vznášeli jste se na obláčku.

A nemusí to skončit jen u spánku, z renforcé bavlny si můžete ušít cokoliv, co budete chtít.

 

Co je renforcé?

Renforcé, někdy psáno také jako ranforce, je hvězda mezi textiliemi. Jedná se o 100% hladkou bavlnu se speciální úpravou zvanou macerace. Během této úpravy se vlákna namočí do speciálního extraktu, který odstraní nadbytečné vrstvy a zůstane jen pevné a jemné jádro. A abychom vás neunavovali tím, jak probíhá výrobní proces, přejdeme rovnou k výhodám.

Bavlněná látka renforcé s bílými kytičkami

Renforcé bavlna s bílými květinami

Výhody povlečení z hladké bavlny Renforcé

Renforcé bavlna přesahuje svými vlastnostmi několikanásobně klasickou bavlnu. Je jemnější, hebčí, příjemnější. Jak jednou povlečení renforcé vyzkoušíte, už nebudete chtít jiné.

Povlečení Renforcé vám může připomínat bavlněný satén. Na rozdíl od klasické bavlny je totiž mnohem hladší, a to jak na dotek, tak na pohled. Navíc má zvýšené absorpční vlastnosti, odvádí tělesnou vlhkost, je odolné proti otěru a pyšní se dlouhou životností.

Už žádné vybledlé povlečení

Renforcé bavlna je stálobarevná. Nemusíte se tedy bát, že vaše povlečení z hladké bavlny po pár vypráních bude vypadat ošuntěle a vybledne. Naopak si můžete užívat jeho krásných barev mnohem déle! 

Pokud vás zajímá, jak taková látka vypadá a jaká je na omak, nebojte se přijít za námi do prodejny a povlečení  Renforcé si „osahat a okoukat“. Rádi vás uvítáme :-). 

Povlečení Renforcé bavlna fialovéPovlečení Renforcé bavlna červené