Zná to spousta z nás. Ponuré barvy, venku zatažená obloha...takové maličkosti působí na naši náladu, kreativitu a často vyvolávají pocit, že dnes je ten správný den na to, abychom zůstali v posteli s teplým čajem a dobrým filmem nebo knížkou. Doma si ale můžeme velmi snadno vytvořit z praktických doplňků krásné dekorace, které oživí interiér barvami a vzory, které nás nakopnou. Můžeme si měnit barvu a styl doplňků například podle ročních období. Náš domov se pak náhle stane místem, kde se rodí nápady a různorodé aktivity.

____________________________________________________________________________________________________________

Proč o tom hovoříme? Protože my velmi rádi dodáme takový náboj vaší domácnosti. Pomocí dekoračních látek, které si u nás můžete pořídit na metráž. Pokud to umíte se šicím strojem, snadno si pak můžete z vybraných látek vyrobit spousty dekorací i praktických pomůcek a vše mít hezky sladěné. Pokud si ale myslíte, že by jste se šicím strojem trochu bojovali, nechte to na nás. Rádi vám ze všech dekoračních látek ušijeme povlaky na polštáře, menší prostírky i šály na stůl, ubrusy i závěsy na míru dle vašich představ. Vše hezky sjednocené.

Vybírat si můžete z již existujících výrobků, nebo při nákupu napsat do poznámky v košíku vaše přání a požadavky a my s vámi zakázku dohodneme individuálně.

Co vše vám z dekoračních látek ušijeme?

Ušijeme vám na míru povlaky na polštářky, ubrusy, šály i menší prostírky a také závěsy. Jak u nás objednat záclony, dekorační látky a šití k nim jsme vám sepsali přehledně na jedno místečko. Mezi dekoračními látkami najdete nejen polyesterové látky, ale také kanafas nebo bavlnu vhodnou na patchwork. Pro slavnostní příležitosti můžete mít připraveny dekorace z damašku, organzy nebo různých druhů taftů. Tím ale nekončíme. V nabídce pro vás máme i spousty dalších praktických pomocníků v krásných barvách a z kvalitních materiálů. Barevně můžete sladit například podsedáky na židle, utěrky nebo zástěru.

Tak neváhejte a připravte vaši domácnost na přicházející léto. Jarní úklid už máte jistě hotový, tak vyměňte závěsy, ubrusy a převlékněte polštářky.