Letní horké noci si tentokrát daly trochu načas, ale to nic nemění na tom, že právě teď je ta pravá chvíle, kdy oceníte jedinečné vlastnosti povlečení z chladivého bavlněného saténu! 

Říkáte, že satén je klouzavý a umělý? Nikoliv. Klasický satén vyrobený z polyesteru se často s přírodním bavlněným saténem zaměňuje. Byla by škoda se ochudit o luxus přírodního saténu, díky tomuto předsudku.

Pokud jste milovníci luxusních materiálů a chcete si dopřát krásné a kvalitní povlečení s lehkým leskem, módním designem a přírodním materiálem, jste na správném místě.

Bavlněný satén je vyroben z vysoce kvalitní česané bavlněné příze. Díky tomu výborně pohlcuje vlhkost a je jemný a prodyšný. Mezi jeho další výhody patří vysoká kvalita, dlouhá životnost a velmi snadné žehlení, což ocení každý. Kdo by taky chtěl zdlouhavě žehlit, že ano? :-)

Ložní povlečení z bavlněného saténu je příjemné na omak a je tak pohodlné, že se na něj, po náročném dnu v práci, budete těšit.

Vybírat můžete ze zajímavých vzorů povlečení, mezi které patří květiny, geometrické tvary nebo abstraktní motivy.

    

    

Vedle nešlápnete ani při výběru jednoduchého a elegantního vzoru, který se jen tak neokouká. Doplnit jej můžete třeba menšími polštářky dle aktuální nálady.

Povlečení z bavlněného saténu je opatřeno praktickými zipovými uzávěry, které si naši zákazníci oblíbili.

TIP! Noc strávená v bavlněném saténu vám zbytečně necuchá vlasy, protože po látce kloužou. Jeho jemnost navíc ocení i vaše pokožka.

Perfektně se kombinuje s napínacími prostěradly jersey nebo s prostěradly z bavlněného saténu.

Co na bavlněný satén říkáte vy? Máte jej doma nebo dáváte přednost jinému materiálu? Podělte se s námi o váš názor na Facebooku. Budeme moc rádi.

Co dodat závěrem? Nezbývá než popřát si dobrou noc a sladké sny …