Správný start do nového dne je důležitý, protože ovlivní to, v jakém duchu celý den prožijete. Nechte se inspirovat 5 tipy, jak hned po ránu načerpat maximum energie!

 

 

 

 

1. Sprcha

Kroky většiny z nás míří na začátku každého dne prvně do koupelny. A není divu – jen máloco dokáže probudit tak jako ranní sprcha. Když se oblíbené tóny vůně sprchového gelu smísí s osvěžující vlažnou či studenou vodou, příval energie je zaručen.

2. Prostředí

U koupelny ještě chvíli zůstaneme. Po tom, co si dáte ranní sprchu, si dopřejte trochu komfortu. Pocitu pohodlí dosáhnete jednodušše – ať už kvalitním měkkým froté ručníkem, županem nebo tím, že místo na studenou podlahu hned po opuštění sprchy či vany došlápnete bosou nohou na hebký a příjemný kobereček.

3. Zelený čaj a snídaně

Mnoho lidí si hned po ránu dopřává šálek horké kávy a snídani neřeší. To je však chyba. Zdravá snídaně dokáže člověka nabudit a dodat energii, kterou potřebuje na celé dopoledne. Zelený čaj má potom podobné účinky jako káva, avšak povzbuzující účinky se uvolňují postupně. Také je velmi prospěšný pro vaše zdraví.

4. Pohodlné spodní prádlo

Oblekání začíná u správně zvoleného spodního prádla. Na výběr je mnoho druhů a střihů prádla - ať už bavlněné kalhotky klasického střihu, brazilky či kalhotky s vysokým sedem. Co se týká pánského spodního prádla, ty si zase mohou vybírat z pánských trenýrekpánských boxerek či tradičních slipů. Nejdůležitějším kritériem je přitom komfort a příjemné nošení.

Spodní prádlo pro ženy

5. Oblečení, které sedne

Ke správnému vykročení do nového dne taky může velmi pomoci pohodlné oblečení, které lichotí vaší postavě. Oděv dělá divy. Může vám zvýšit sebevědomí, ale také znepříjemnit celý den, když si oblečete něco škrábavého nebo něco, co vám správně nesedí.

Získejte slevu na spodní prádlo

Zadejte při vytváření objednávky na e-shopu Andrie.cz slevový kód 9UMKZ5QAAS a budete-li mezi prvními 500 zákazníky, získáte slevu 50 Kč při nákupu nad 500 Kč. Akce platí od 20. 3. do 30. 4. 2017.