Dokáží znepříjemnit život dětem, dospělým i starým lidem. Existují v našem světě již několik let a stále budou. Nedovolí nám v klidu spát a užívat si pohodových chvílí doma. Geopatogenní zóny vznikají v hloubi naší planety a dokáží nám přidělat hned několik problémů. A co jsou zač? Geopatogenní zóny jsou pásy rušivé energie, které se nacházejí na různých místech Země a k naší smůle se nedají odstranit. Říká se, že jejich umístění ovlivňuje spodní voda nebo studna.

Geopatogenní zóny jsou považovány za zdroje geopatogenního stresu. Vystavujeme-li se jejich působení dlouhodobě, koledujeme si hned o několik problémů. Máte pocit, že jste neustále nemocní, vyčerpaní nebo že se vám špatně spí? Pokud vaše problémy začaly přestěhováním se a vždy odezní, když jste v jiném prostředí, máte zřejmě co dočinění s geopatogenními zónami.

Co způsobují GZ a proč se jim vyhýbat?

Tyto nepříznivé zóny na nás působí hned v několika sférách a způsobují zdravotní potíže fyzického i psychického rázu. Při dlouhodobém vystavení je lidský organismus oslabený, dostavuje se nechutenství, vyčerpanost, pocit chladu a deprese. Pokud vaší ložnicí prochází jedna, nebo i více geopatogenních zón, můžete pocítit neklid, špatné spaní, noční můry, ba dokonce se může dostavit náměsíčnost.

Při dlouhodobém vystavení zónám jsou lidé často nemocní, mají problémy s uzdravením, často také dochází k recidivě, tedy neustále se navracejícím se nemocem. V extrémních případech mohou geopatogenní zóny způsobit rakovinu, potraty a poruchy plodnosti.

GZ a zvířata a rostliny

Už nějakou doby se říká: „kam lehne kráva, postav dům, kam si sedne pes, postav postel“. Toto pořekadlo vychází z vlivu GZ na zvířata. Krávy a psi se vyhýbají těmto místům obloukem. Pokud máte doma pejska, snadno můžete zjistit, kde přibližně se rušivá místa nachází. Jednoduše je to jeho nejméně oblíbené místo na sezení a ležení. Naopak kočky si v těchto místech libují a záměrně je vyhledávají.

Obdobně je to s rostlinami. V místech výskytu zón si můžete povšimnout, že rostlinkám se nedaří a je jedno, zda jsou v bytě, na zahrádce nebo na balkóně. Můžete neustále zasazovat nové a  nové květiny, ale stejně budete mít pocit, že to místo je prokleté.

Kočka

Jaký mají vliv na děti a těhotné?

O dětech a těhotných ženách je známo, že jsou velice citlivé na vnější podněty. U geopatogenních zón tomu není jinak. Pokud má malé dítě postýlku v místě, kudy jedna z těch zón prochází, zřejmě se moc nenaspí. Bude hyperaktivní, nebude se moci soustředit, špatně se bude učit, nebude moci spát, bude plakat. Dítě vystavené tomuto záření nebude spokojeně ležet uprostřed postýlky, ale schoulené na kraji nebo v rohu, kudy geopatogenní zóna neprochází.

Těhotné ženy mohou také vycítit, že v některých místech není něco v pořádku. Měly by se však těmto místům vyhýbat, co nejvíce, neboť při dlouhodobém vystavení může dojít k těhotenským problémům, předčasným problémům nebo dokonce potratu. Pokud se teprve snažíte o miminko, platí pro vás to stejné. Geopatogenní zóny mohou způsobit neplodnost nebo problémy s otěhotněním.

Jak geopatogenní zóny odstranit?

Bohužel máme pro vás špatnou zprávu, nejde to. Tyto zóny, obdobně jako většina energií na této zemi, nejde trvale odstranit. Můžete být však vychytralí a vyhnout se jim. Říká se, že geopatogenní zóny mohou být různě široké, obvykle mají kolem 50 cm, může to být však i více. Pokud zpozorujete, že v jedné části vaší domácnosti není něco v pořádku, jednoduše se jí vyhýbejte a přestavějte nábytek tak, abyste do této části vůbec nemuseli chodit. Týká se to zejména postelí. Hned máte o důvod víc k přestavbě svého domova. Tak šup do toho!

Dětský pokoj