Plánujete výlet do exotické země plné nebezpečných zvířat a přenádherných rostlin?

S námi nemusíte nikam cestovat, divočinu můžete mít klidně i doma! Zavzpomínejte na svou dovolenou nebo si jen oživte všední dny se zvířecími vzory exotických šelem.

 

 

 

Afrika, Austrálie nebo Jižní Amerika?

Zvířecí motivy jdou zase do módy. Můžeme je spatřit na oblečení, polštářcích, pohovkách, závěsech, a dokonce i na nádobí v kuchyni. Nebojte se, žádné zvíře nepřišlo k úhoně, chytří designeři jednoduše přenesli vzor jejich srsti na papír, z papíru do počítače a odtud putoval rovnou na výrobek.

Pokud jste tomuto dezénu propadli a máte ho plný šatník, můžete se vrhnout ještě na domácnost. Tygr, levhart, gepard, zebra, žirafa… toto jsou zvířata, která můžete zahlédnout napříč celým textilním průmyslem.

Bavlněný satén - povlečeníBavlněný satén - povlečení

Zvířecí říše je tak záhadná, nevyzpytatelná a okouzlující. Vytvořte si doma atmosféru amazonského pralesa nebo africké buše a relaxujte, odpočívejte a nasávejte pohodovou atmosféru. Vše můžete dotáhnout do dokonalosti, pustíte-li si zvuky přírody, roztáhnete závěsy, otevřete okno a necháte proudit paprsky světla a čerstvý vzduch do místnosti.

Kde, co a kam?

Záleží jen na vás, jak moc jste si zvířecí potisky zamilovali a kde všude je chcete mít. Jako všude jinde však platí pravidlo: Všeho s mírou! Nedovolte, aby se celý pokoj utopil v levhartím motivu. Bude to vypadat přeplácaně a nikdy se vám nepodaří sehnat vše ve stejném odstínu. Není totiž levhart jako levhart.

Potahová látka - kamení hnědobéžováPlyš krémovýPlyš levhartPlyš žirafa

Zvířecí vzory se nejlépe kombinují s neutrálními barvami – bílá, černá, šedá. Samozřejmě nesmíme zapomínat ani na barvy přírody a to tedy hnědá, béžová, khaki, zelená ve všech odstínech, oranžová a žlutá. Díky jednobarevnému základu bude vzor dominantním prvkem, dejte si však pozor, aby byly odstíny barev sladěné, jinak by to byl jiný druh divočiny :).

Nechte se inspirovat našimi produkty a samotnou přírodou, která pro nás nachystala překvapení na každém rohu. S námi budete mít Afriku na dosah ruky.